Blogg jägare

Fick till mitt förra inlägg fyra stycken kommentarer där alla uppenbart visade sig endast vara personer som jagar folk som ska läsa deras bloggar. Av ren nyfikenhet gick jag såklart på fadäsen och gick in på deras bloggar. Två av dem verkade vara fjortisar som skriver om mode, en person verkar skriva halvbra men skriver alltid en obscen titel på inlägget för att locka läsare och den sista verkade egentligen endast vara den vettiga av dem.

Jag är inte säker på att jag direkt gillar sättet de försöker ragga läsare. Det är klart att man önskar att folk ska läsa ens blogg och tycka att den är intressant. Men det måste väl ändå finnas bättre sätt att "ragga" på än att gå in i folks kommentarsidor och skriva ett random inlägg.

Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

Att ragga läsare är bra :}

2008-02-26 @ 17:04:15
URL: http://mydearbylia.blogg.se
Postat av: Hanna

Jag hatar när folk skriver "Ha en trevlig dag" och har skrivit extakt samma sak på 20 bloggar till... hur kul är det! snacka om att ragga läsare!

2008-02-26 @ 17:06:41
URL: http://hanisbananis.blogg.se/
Postat av: ikrah

visst är det bra att ragga läsare, men ska man skriva en kommentar så ska man skriva något bra,
har du själv något bättre sätt kanske?

2008-02-26 @ 17:12:26
URL: http://ikrah.blogg.se
Postat av: Gwellmyn

Bättre sätt är att till och börja med skriva en kommentar som har med inlägget att göra, iställer för ett "Kul inlägg, skriv till mig". Andra sätt är att t ex på forum eller liknande ställen där en diskussion förs som man själv har kommenterat eller skrivit om i sin blogg, helt enkelt nämna detta. Tycker själv att det är bättre att locka in folk till ens blogg för att man skriver intressant och inte på falska premisser.

2008-02-26 @ 21:03:02
URL: http://gwellmyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0