Världens bästa lajv!

Nu har jag visserligen varit hemma från Ingenmansland ett par dagar, men fortfarande har jag svårt att smälta allting som jag varit med om och det finns så otroligt mycket att berätta. Förhoppningsvis kommer jag att ha ork att skriva ner allting, men det är nästan lättare att berätta face to face.

En av de absolut häftigaste upplevelserna var att det arrangörerna hade ordnat så att en vän till dem flög ett litet propellerplan över området. Planet var stulet från NKU (Nya Kommunistiska Unionen) och skulle antagligen användas för att ha ihjäl NKU:s ledare som befann sig i Östbacken. Ni kan tänka er känslan när planet kommer flygandes över oss och sekunderna senare så sprängs tre mindre sprängladdningar runtomkring oss. Paniken blir total, folk flyr allt de kan, tårar fälls, ingen vet vart de ska ta vägen, flera skriker att man ska in i byggnaden, andra skriker att det är livsfarligt att bege sig in där osv.

Två bilder från anfallet i alla fall, tydligen har även arrangörerna filmat hela anfallet, så förhoppningsvis kommer det komma upp en film inom sinom tid.

Wallace & Gromit på nya äventyr!

Telltales Games har mycket på G. Förutom sin långkörare i Sam & Max, så är jag även förväntansfull på Strong Bad´s Cool Game For Attractive People. Gissa om jag blev förvånad när jag idag fick ett mail om att de även kommer ge sig på den leranimerade serien Wallace & Gromit! Enligt Telltale Games kommer de arbeta nära Aardman som ligger bakom figurerna. Den kommer även hålla sig nära leranimationerna, även om de inte kommer bygga hela spelet på lera.

Precis som de andra spelen kommer den bli episodindelad och jag tror att det kommer kunna bli fantastiskt. Jag har länge varit ett fan av Wallace & Gromit och det har till och med hänt att jag tänkt att det är en skam att ingen gjort ett spel av figurerna. För er som vill veta mer så föreslår jag att ni tar en titt på en officiella hemsidan. Jag kan knappt bärga mig att få reda på mer om spelet, förutom det som står på faq sidan!


Vad sysslar Nintendo med?

Så var Nintendos presskonferans över och vad fick vi veta?

- Nytt Animal Crossing med tillhörande microfon
- Ett nytt Star Wars spel
- Ett nytt Call of Duty
- GTA till DS
- Wii Music
- Wii Sport Resort

Kom igen! Var det verkligen det bästa som ni kunde klämma fram på E3 mässan. Det fanns verkligen ingenting som fick mig att hoppa högt av glädje. Visst lyfte jag på ögonbrynet när de avslöjade att ett nytt GTA är påväg till DS, men det gick de så snabbt förbi så det verkade de mest tycka var pinsamt.

Nej, hösten för Nintendo ser verkligen inte kul ut. Hoppas att det kommer mer under själva mässan eller att ni får reda på mer i höst.

Chaaaaaaaaaaaaaarliiiiiiiiiiiiiiieeeeeee

Min underbara flickvän visade mig en av de mest skruvade kortfilmer jag någonsin sett. Man kan allt undra vad de killar som gjort den rökte på för något?


Punch-Out till Wii?

Enligt ryktet så kanske Nintendo kommer att visa upp ett nytt Punch-Out till Wii på E3 mässan. Jag hoppas verkligen detta är sant då det senaste vi såg av denna underbara spelserie var för ca 13 år sedan. Enligt Kotaku (eller egentligen NGamer) så kommer det även vara möjligt att använda Wii Balance Board för att ducka undan de gigantiska nävarna från motståndarna. Hoppas det blir bättre än det helt omöjliga boxningsspelet i Wii Sport. Hoppas även att flera av de gamla hederliga rävarna från orginalet gör comeback. Skulle gärna vilja boxa brallarna av King Hippo igen.Visste ni föresten att det släpptes en icke officiell uppföljare till Punch-Out som heter Power Punch 2. Där var det meningen att man skulle få spela Mike Tyson som åker till en intergalaktisk boxningsturnering. Men Nintendo gillade inte iden och dessutom hamnade Mike Tyson i trångomål, så de skippade den biten och släppte spelet istället på ett eget namn och med en huvudrollshavare som hette "Tough Guy" Mark Tyler. Spelet ser ganska sugigt ut.


RSS 2.0