Wii Lightsaber!

Prylportalen är en liten rolig sida där det testas och skrivs om roliga prylar. Mest är det mobiler, hemmabiosystem och andra liknande elektronikprylar som visas upp på sidan. Men ibland dyker det upp andra roliga grejer, som till exempel detta;

image15

Jupp, ett lasersvärd till Nintendo Wii. Blir perfekt att ha till Star Wars: The Force Unleashed. Så här skriver prylportalen om svärdet:

Äntligen har nu det ultimata Wii-tillbehöret kommit ut på marknaden. Med 22 LED-lampor och tre AA-batterier till din hjälp är du tillsammans med din Wii-konsol redo att möta mörkets och onskans stormtrupper öga mot öga.

Allt sedan Nintendo släppte sin Wii-mote för drygt ett år sedan har det kommit ut mängder av fantasifulla tillbehör i en aldrig sinande ström.

Det senaste tillbehöret är ett efterlängtat sådant och tillsammans med spel som Zelda men kanske är det nya svärdet ännu mer lämpligt till det senaste Star Wars-spelet: The Force Unleashed där spelaren använder sin Wii-mote för att kontrollera just ett Jedi-svärd.

Det nya svärdet har 22 LED-lampor som ger ett magiskt blått sken och det drivs med tre stycken AA-batterier. Denna måste-ha-produkt säljs just nu i Storbritannien för £15 vilket motsvarar ungefär 200 svenska kronor.

En liten varning bör dock utfärdas före ett eventuellt inköp av ovan nämnda tillbehör. Det ingår inga som helst garantier om framgång hos prinsessan Leia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0