Så var vi äntligen igång!

Det har tagit bra lång tid, men äntligen har vi lyckats dra igång med Svavelvinter kampanjen. Tre tappra äventyrare (typ... i alla fall) har begett sig till Marjuras ogästvänliga vildmark för att leta efter en försvunnen alvbotanist.
Det är Halvar, den ståtliga krigaren och föredetta soldat i det trakoriska riket. Maellin, dvärgen som växte upp bland pirater och har satt skräck i alla sjöfarare i Trakorien. Till sist har vi den sluge och smidige alven Orrin, som dessutom utger sig för att vara av högre börd.

Efter att ha landstigit i staden Arhem upptäckte de att det inte skulle bli så enkelt som de hade trott. Bland annat är befolkningen i staden väldigt försiktig och tveksam till folk från fastlandet. Dessutom får Orrin veta ganska snart att vara alv på ön är inte det lättaste. Efter lite efterforskande får de reda på att Kmordadruiderna kanske känner till vad som har hänt alvbotanisten. När de väl besöker Perrima, kmordruiden i Arhem, börjar ett äventyr som slutar i blodbad, avhuggna huvuden och hjältedyrkan.

Det värsta är dock när de väl kommer tillbaka till Arhem, lagomt till att de precis har missat konvojen tillbaka till fastlandet. Äventyrarna är nu fast på Marjura under minst sex månader.

Kommentarer
Postat av: k-paw man

oooooooooeeeeeeeeeeeeoooooooooooo *spooky sounds*
Låter hur kul som helst det där. Vänta bara tills min lilla alvflicka kommer och spöar skiten ur alla de där alvhatarna!

2007-05-19 @ 16:42:13
URL: http://kinapuffen.blogg.se
Postat av: Modey

Inte nog med att den enda exportvaran härifrån är stinkande svavel, utan det är iskallt också och folket är inskränkta nötter som inte gillar alver. Det stod det inget om i resebroschyren!

2007-05-20 @ 17:54:00
Postat av: Tobias

K-paw>> Vet inte riktigt om din lilla alvflicka är tuff nog att ens göra en fluga förnär.
Modey>> Well, tror inte att det stod något om att det skulle vara paradiset på Ereb Altor heller för den delen.

2007-05-21 @ 15:21:14
Postat av: k-paw man

du skulle bara veta. hon är typ jättestark!!!

2007-05-21 @ 19:45:15
URL: http://kinapuffen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0