Alla våra gamla hjältar återkommer.

Såg häromdagen på Ghost Rider, ytterligare en film om en marvel "hjälte". Trodde att det var skottpengar på sådana dåliga effekter och skådespeleri. Men tydligen icke.

Under 2000-talet har vi fått se ett antal av våra forna 80-tals hjältar göra comeback på vita duken. Det har gjorts ett antal marvel filmer, såsom X-men, Spiderman, Hulken och Fantastic Four. Fler är dessutom påväg, nästa sommar kommer Iron Man och inom kort även en ny Hulken, Captain America och en film om Magneto och Wolverine. Dessutom får vi inte glömma Superman som fick en liten renessans och Batman som faktiskt fick upprättelse för de riktigt kassa filmerna på 90-talet.

Men inte tar det slut där, nej det är mer på gång. Indiana Jones, Thundercats, Flash Gordon och till sist, men inte minst He-man kommer också till vita duken..... igen.....

Vad är det som gör att vi får den här bommen med gamla 80-tals hjältar igen? Har Hollywood dåligt med ideér eller är det faktiskt dags för karaktärerna att dra på sig sina trikåer och höftskynken igen? Eller är det faktiskt så att vi som växte upp under 80-talet, ser tillbaka på våra hjältar med nostalgi och kommer, även om filmen blir ruggigt dålig, gå och se dem, bara för att få återvända när vi gick runt i jeansjackor och hockeyfrilla.

Hur som helst. Som jag nämnde tidigare så kommer det en ny film med He-man i huvudrollen. Så länge den inte blir lika rutten som den med Dolph Lundgren så kommer jag att gå och se den. För er som, av någon underlig anledning, inte har sett den gamla filmen, så visar jag här nedan ett litet ihopklipp från den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0