Dagens Arcade Spel.

Då alla, inklusive mig själv, är eld och lågor över Bionic Commando: Rearmed så tycker jag att det känns dumt att skriva om spelet, eftersom alla spelsajter och spelbloggar gör det. Istället tar jag en titt på Fable 2 Pub Games. Spelet där det är möjligt att i förväg skaffa sig en smärre förmögenhet innan man ger sig ut på äventyr.



Det finns tre former av spel. Ett kortspel, ett som påminner mycket om roulett och ett som är en fantasy version av enarmad bandit. Den sistnämnda är riktigt uselt tråkigt då det bara går ut på tur och det finns ingen som helst att påverka resultatet. Roulett varianten är inte heller superkul, då det är ganska mycket gissningslek över vilka siffror som kan tänkas dyka upp på tärningarna. Då är det själva kortspelet som är lite behållning, även om det också innebär en hel del tur. Korten går från värdet 1 till 7 och dessutom finns det joker kort. Du börjar med att du har ett dolt kort och två uppvända. Den summa som de två uppvända korten tillsammans bildar kan du få ut i rena pengar. Men då du alltid satsar minst 15 guld (satsar du mer, så fördubblas värdet lika med som du satsar) så behöver du i alla fall få femton för att gå jämnt upp. Du kan välja att dra tre nya kort som läggs ovanpå de andra två, chansen är stor att du får en högre summa, men det finns en hake. De kort som läggs upp angränsar till de två övre och skulle det visa sig att de har samma valör som något av de korten som den angränsar till så blir det en nitvinst. Då kan du använda det dolda kortet för att byta ut ett av korten, men då har du förverkat det kortet och kan inte använda det till nästa rad om du väljer att fortsätta......

Inser nu att när jag läser min förklaring så blir man bara förvirrad. Ladda ner trail versionen istället så får du se hur det är . Och nu över till Wii Fit resultatet.

Onsdagen 13:e Augusti

BMI:
22.50 (+00.22)
Vikt: 72.9 Kg. (+0.7 Kg.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0