Mycket spel blir det

Mina planer för helgen var att jag äntligen skulle bli klar med Mass Effect till Xbox360. Jag har hållt på med det spelet sedan årskiftet. Ett av de få spel där jag verkligen försöker klara allting och för den dele hitta allting också. Mina planer gick ganska snabbt i stöpet då kamrater ringde och frågade om vi istället skulle spela brädspel på lördagen. Jag hann i alla fall spela några timmar innan de kom över med glass, salta pinnar och polly med olika julsmaker. Just pollyn kändes kanske lite felplacerade när det gäller årstid, men de var ganska goda. Det blev många olika spel. Började med att vi sprängde sönder världen i Nuclear War, för att sedan resa Europa runt i Ticket to Ride. Kvällen avslutades med ett parti Mormon Catan.

Denna dag har också gått i spelens tecken. Åkte till Dennis som bor ute i vildmarken runt Jordbro. Väl där planerades årsmötet för Unionen, spelföreningen som knappt har några medllemmar och sett bättre dar. Men med tanke på hur mycket föreningen äger och att vi fortfarande är några i föreningen som tycker om att spela spel, fortsätter den sin resa i föreningarna förlovade land. Efter mötet blev det ett hett möte i "Cuba" där jag var nära att gå segrande bland lagar, rom, cigarrer och skeppgods. Men det blev Dennis som drog det längsta strecket och fick äran att avrättas först när Fidel Castro och hans män gjorde revolution.

Nu sitter jag hemma, men inte länge till, för nu ska jag sluta skriva och beställa en Kebabpizza.


Kommentarer
Postat av: gonza

spel o kebabpizza.. perfekt. hare.

2008-02-24 @ 18:33:11
URL: http://onza.blogg.se
Postat av: Evelina

Kika gärna in på min blogg..
Ha det bra!

2008-02-24 @ 18:33:26
URL: http://www.hjartaallt.blogg.se
Postat av: s

Kebabpizza Slivovitza :D haha

2008-02-24 @ 18:36:08
URL: http://enchantings.blogg.se
Postat av: lovisa

ha en trevlig kväll!

2008-02-24 @ 18:53:56
URL: http://bylovisa.blogg.se
Postat av: k-paw

haha, verkligen totalt värdelösa kommentarer. men, hur hittar de in på din blogg? för jag får inga sådana här randombesökare. nåja, spelar väl inte så stor roll egentligen.

lite avis på allt spelande. jag har spenderat den senaste veckan med att "plugga" inför min tenta.. 'suck'

(får man skriva en sådan här kommentar? den är ju inte direkt särskilt givande... men vi känner ju varandra så då kanske man kan utbyta vardaglig struntinformation i kommentarerna... hmm svåra frågor)

2008-02-29 @ 04:50:34
URL: http://kinapuffen.blogg.se
Postat av: Gwellmyn

k-paw> Well dina kommentarer är ju betydligt mer givande än vad de andra dårfinkarna skriver. De flesta tror jag hittar hit för att under en kort stund läggs ens blogginlägg upp på första sidan på blogg.se

2008-02-29 @ 14:58:13
URL: http://gwellmyn.blogg.se
Postat av: arktos

jag har aldrig fått såna kommentarer.

så unionen har alltså börjat tyna bort, det var ju tråkigt men jag har ju aldrig varit med så jag ska väl inte säga något.

2008-02-29 @ 16:29:06
URL: http://bjornaxen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0