Totte recenserar........ räkning från bredbandsbolaget

Då var det dags för Totte recenserar. Undrar ni vad det är för något föreslår jag att ni tar en titt på den senaste Tottes recenserar som ni finner strax nedanför det här inlägget.

Denna gång är den en recension av.....

image23

Räkning från bredbandsbolaget

Grafik & Ljud
Att aldrig företagen lär sig och i alla fall försöker göra räkningarna lite färgglada eller slänger med en liten pryl eller så. Då skulle det i alla fall vara roligt att få en räkning ifrån dem. Nu känns det bara som ett trist vit papper, med en massa nummer och text på. Inte ger den ifrån sig några spännande ljud heller, möjligtvis om man hade haft möjlighet att prassla ihop den och slänga den i papperskorgen.
Betyg: 1

Spelkontroll
Här är jag faktiskt lite kluven. Det känns som att allt ansvar läggs på betalaren att hålla kontroll på sin räkning. I vårt fall är det inte så svårt, då vi i vårt hushåll har ett speciellt ställe där alla obetalda räkningar läggs. Just bredbandsbolagets räkning betalar vi dessutom med autogiro, vilket gör att den alltid betalas. Så kontrollen är det verkligen inget fel på.
Betyg: 3

Handling
Det finns inte så mycket spänning i en räkning. Möjligtvis vad den ska landa på den här gången. Vårt internet bredband vet vi visserligen alltid vad den kommer vara. Men däremot kan telefonräkningen vara lite olika från gång till gång, vilket skulle kunna leda till drama i hushållet. Om det nu inte vore för att vi nästan aldrig använde den fasta telefonen.
Betyg: 1

Spelglädje
Ytterligare en kategori där jag blir kluven. Det är aldrig roligt att få räkningar som behövs betalas. Samtidigt är det en räkning som i mångt och mycket ger mig stor glädje. Utan bredbandet skulle jag inte kunna surfa, spela online eller för den delen skriva dessa underbara blogginlägg. Så det får nog bli ett hyffsat högt betyg.
Betyg: 3

Totala Betyg: 8
Inget toppenbetyg direkt, men den klarar sig precis från att få en "Totte avråder". Trots allt är det roligt att ha bredband, den ger en mycket glädje, därför känns räkningen som ett nödvändigt ont.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0